![Pudín de pan de muerto y cajeta Pudín de pan de muerto y cajeta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/372451CB-9D66-4D39-8596-7D1E0DA35250/Derivates/66283D87-905B-47B0-B1BE-03B7DA1DC2D9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudín
-
4
panes de muerto, chicos
of 2 panes de muerto, medianos - 750 g de leche
- 6 huevos
- 250 g de cajeta
Salsa de cajeta
- 80 g de azúcar
- 200 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cda de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1012 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galletas de almendra
1h 20min
Panqué de nuez glaseado
1 godz. 30 min
Flan de queso crema
4h
Bizcocho de almendras
30 min
Caldo de mariscos al champán
1h 5min
Panquecitos de las mil y una frutas
1h 35min
Buñuelos de rodilla y ganache de chocolate Oaxaqueño
50min
Pay de yogur
6 godz. 30 min
Pudín de pan
3h
Flan de pueblo español
1 godz.
Panqué de nuez
50min
Rosca de naranja (Black Diamond)
2 godz.