Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 200 g de chocolate (64% cacao)
- 290 g de mantequilla, en trozos
- 350 g de azúcar
- 4 - 5 huevos, (201 g)
- 190 g de harina
Ganache glucosado
- 340 g de crema
- 130 g de glucosa
- 330 g de chocolate (64% cacao)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1667.7 kJ / 398.6 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 31 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alfajores
1h 30min
Alfajores Argentinos
1sa 10 dk
Crema pastelera
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Merengue italiano
20min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Ganache de chocolate
45 min
Crema pastelera
10min
Tarta de ricotta y frutos rojos
2sa
Cheesecake de frutos rojos
2h 30min
Ganache de chocolate
35 min