Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de frambuesa
- 120 g de frambuesas frescas
- 50 g de agua
- 300 g de chocolate rosa, en chispas o trozos, (ver tip)
- 105 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de jarabe de glucosa
Galleta de chocolate
- 180 g de harina de trigo
- 75 g de azúcar glass
- 255 g de harina de almendra
- 11 g de cocoa en polvo, (ver tip)
- ⅛ cdita de sal fina
- 90 g de mantequilla sin sal, fría, en cubos
- 2 huevos
Montaje
- chochitos de colores, rosas y blancos, o al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1973 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 275 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red velvet
1h 30min
Pasta sable
1h 50min
Pastas para té
1h
Pastel double fudge
3h
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Glaseado blanco
2h
Garibaldis de chocolate
50min
Galletas con chispas de chocolate
40min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30min
Pasta para galletas
1h
Galletas glaseadas
1h 30min
Betún de mantequilla básico
10min