Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Helado de romero
- 790 g de leche de avena
- 3 ramitas de romero, sólo las hojas
- 60 g de azúcar
- 198 g de jarabe natural (ver tip)
- ½ cdita de goma xantana
Mousse de manzana
- 425 g de agua
- 1000 g de manzanas, tipo Golden (aprox. 6 manzanas), peladas, sin corazón, en cuartos
- 213 g de azúcar
- 1 cdita de agar-agar
- aceite en aerosol
- 311 g de aquafaba
- 2 cditas de crema vegetal para batir
- 1 pizca de cremor tártaro
- ½ cdita de goma xantana
Crumble de avena tostada
- 1 cdita de romero, picado
- 141 g de azúcar morena
- 155 g de hojuelas de avena
- 155 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- 155 g de mantequilla vegetal, en trozos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1847.8 kJ / 441.6 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 82.5 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 347.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de caramelo TM6
1sa 30 dk
Espuma de frutos rojos
10 Min
Salsa Bechamel TM6
15 Min
Salsa bechamel
15 Min
Masa sablé
10 Min
Salsa de fruta (coulis)
10 Min
Crema batida
10 Min
Mazapán de almendras
5 Min
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30 Min
Masa sablé
10 Min
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24h
Crème brûlée de café TM6
15 Min