Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de chocolate
- 165 g de chocolate, en trozos o chispas
- 150 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 75 g de azúcar
- 6 huevos
- 75 g de harina de almendras
Ganache de trufa
- 300 g de chocolate amargo
- 150 g de leche
Glaseado de chocolate
- 220 g de agua
- 11 g de grenetina en polvo
- 165 g de azúcar
- 10 g de glucosa
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de cacao en polvo
Temperado
- 600 g de chocolate amargo, para temperar
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 26429.7 kJ / 6316.8 kcal
- Eiwitten
- 116.4 g
- Koolhydraten
- 566.4 g
- Vetten
- 437.4 g
- Verzadigd vet
- 235.3 g
- Vezels
- 75.5 g
- Natrium
- 687.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de caramelo y café TM6
1h 50min
Pastel de chocolate con betún de palomitas y cacahuate
1 Std. 30 Min
Helado de palomitas
6 Std.
Dulce de leche
1h 10 min
Milhojas de chocolate y caramelo TM6
2h
Betún de chocolate
10min
CH1: Pastel de almendras, turrón, mango y chocolate blanco
4 Std.
Cereal de canela
1 Std.
Cobertura de mousse de chocolate
10min
Corona de chocolates
1 Std. 30 Min
Macarrones con merengue francés
1 Std. 30 Min
Pan de muerto relleno de dulce de leche
4h 15min