![Pan blanco Pan blanco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DAD2B550-F3E1-4624-8F88-2D5C0E624135/Derivates/70DDB02F-7096-4B67-8E9A-5FA638055ADD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tang zhong o water roux
- 150 g de agua
- 30 g de harina
Masa
- 540 g de harina
- 1 sobre de levadura seca instantánea
- 60 g de leche en polvo
- 210 g de agua
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 10 g de sal
-
agua, para barnizar
of leche, para barnizar - 1 cdita de ajonjolí
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 474 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 18.02 g
- Vetten
- 3.15 g
- Vezels
- 0.93 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de caja integral
1hod. 40min
Pan de leche
2h 20 min
Pan de caja
2h 30min
Hogaza rústica
24 Std.
Bolillos caseros
1hod. 40min
Pan multicereales
24 Std.
Francesillas
3 Std. 15 Min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Mermelada de chabacanos deshidratados
40min
Bollitos de mantequilla
1hod. 40min
Pan rápido
1h 35min