Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tang zhong o water roux
- 150 g de agua
- 30 g de harina
Masa
- 540 g de harina
- 1 sobre de levadura seca instantánea
- 60 g de leche en polvo
- 210 g de agua
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 10 g de sal
-
agua, para barnizar
of leche, para barnizar - 1 cdita de ajonjolí
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 474 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 18.02 g
- Vetten
- 3.15 g
- Vezels
- 0.93 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hogaza rústica
24u.
Francesillas
3h 15min
Pan rápido
1h 35min
Pan con levadura química
30min
Baguette
10 Std. 40 Min
Pan de barra
29u.
Bollitos de mantequilla
1j 40 menit
Pan de caja integral
1j 40 menit
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2h 50 min
Hogaza exprés
50min
Pan de caja
2h 30min
Pan de caja con semillas de amapola
2 Std. 10 Min