Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tang zhong o water roux
- 150 g de agua
- 30 g de harina
Masa
- 540 g de harina
- 1 sobre de levadura seca instantánea
- 60 g de leche en polvo
- 210 g de agua
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 10 g de sal
-
agua, para barnizar
of leche, para barnizar - 1 cdita de ajonjolí
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 474 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 18.02 g
- Vetten
- 3.15 g
- Vezels
- 0.93 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolillos caseros
1 godz. 40 min
Baguette
3 Std. 45 Min
Pan de caja
2 godz. 30 min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2h 50min
Hogaza rústica
24h
Pan rápido
1 Std. 35 Min
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Pan para hamburguesa
3ωρ. 20 λεπτ.
Bollitos de mantequilla
1 godz. 40 min
Pan integral
3 Std.
Trenza de pan de leche
2 Std. 20 Min
Hogaza exprés
50 λεπτ.