Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g yellow split peas
- 300 g water, plus extra for soaking
- 100 g onions, quartered
- 4 sprigs fresh thyme leaves
- 2 bay leaves
- 25 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1068.7 kJ / 255.4 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 483.7 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 Std. 45 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 Min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Bolognese Sauce
1h 15 min.
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12h 55min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15 min.
Tarte Tatin
1 godz.
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Best Basic Houmous
5 Min