Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g frische Bärlauchblätter
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Erdäpfel, mehlig, geschält und halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 1000 g Wasser
- 150 - 200 g Schlagobers, nach Geschmack
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Muskatnuss, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 748 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 min
Bärlauchstrudel
1h 30 min
Bärlauch-Zabaglione
10 min
Neunkräutersuppe
25 Min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 min
Bärlauchpaste
20 Min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Zucchinicremesuppe
25 Min