Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di acqua
- 2 ½ g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di farro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 ½ cucchiaini di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 81.5 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2h 10min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pane al latte con semi di papavero
1 Std. 40 Min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Focaccia con kefir
12 godz.
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Cappuccino di castagne
1h
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Pane senza lievito
19h
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15ωρ. 30 λεπτ.