Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di acqua
- 2 ½ g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di farro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 ½ cucchiaini di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 81.5 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spighette al kamut
3 godz. 55 min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4 godz.
Pizza al salmone
1h 15min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2 Std.
Focaccia con kefir
12h
Torta salata con bucce di patate
2 Std. 30 Min
Panini di patate
20 Std.
Injera (pane eritreo fermentato)
48sa 35 dk
Pane di patate
3 godz.
Pane alla birra
4h 55min
Pane svedese
2 Std.