Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di acqua
- 2 ½ g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di farro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 ½ cucchiaini di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 81.5 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane cosacco
16h
Pane morbido di farro
19h
Pane barese
6 Std. 15 Min
Focaccia al profumo di timo
1h 55 min
Pane senza lievito
19h
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Torta alle bietole
3 godz.
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2h 30min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Focaccia libanese
3h 30min
Focaccia ai 4 formaggi
45min