Apparaten en Accessoires
Speltbrood
Voorbereiding 20min
Totaal 12u.
16 sneetjes
Ingrediënten
-
bloem450 g
-
speltbloem300 g
-
verse gist (40 g)1 blokje
-
karnemelk500 g
-
water en een beetje extra water om over het deeg te strijken30 g
-
zout naar smaak1 ½ - 2 tl
-
bloem om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
7 g
Calorieën
793 kJ /
189 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
37 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De smaak van ambachtelijk brood
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Geen beoordelingen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1u.
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Vanille-ijs
12u.