Apparaten en Accessoires
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Voorbereiding 45min
Totaal 8u.
24 stuks
Ingrediënten
Amandel en Poedersuiker
-
amandelpoeder95 g
-
poedersuiker95 g
-
water500 g
-
azijn50 g
Italian Meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamerteperatuur2
-
voedingskleurstof zwart, in poedervorm1 el
Bloemkoolmousse
-
gelatineblaadjes ongeveer 5,5 g3
-
eiwit1
-
zout1 snuifje
-
sjalot30 g
-
witte wijn1 el
-
witte chocolade callets25 g
-
bloemkoolroosjes200 g
-
room, min. 30% vet225 g
Afwerking
-
kaviaar (optioneel)30 g
-
eetbaar bladgoud (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Natrium
20.3 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
396.5 kJ /
94.8 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
9.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hap en Tap
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15min
Halloween-worstvingers
1u.
Glühwein
15min
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min