Apparaten en Accessoires
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Voorbereiding 15min
Totaal 15min
4 portie
Ingrediënten
-
koriander, vers (bladeren en deel van de stengel)2 - 3 takjes
-
witte kool in stukken van 5 cm200 g
-
wortel in stukjes van 2 cm80 g
-
appel (alle soorten) geschild en ontpit, in stukjes80 g
-
lente-ui50 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
mayonaise50 g
-
olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld (gedroogd met keukenpapier)250 g
-
spek, gezouten en gerookt, gesneden150 g
-
stokbrood lang (ongeveer 60 cm)1
-
sriracha saus1 - 2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1312.2 mg
Eiwitten
22.7 g
Calorieën
2421 kJ /
578 kcal
Vetten
32.5 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
49.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Quick & Healthy Lunch
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Geen beoordelingen
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Veelzijdige gladde soep
45min
Spaghetti carbonara
30min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Tomatensoep met Burrata
35min
Verse Tomatensoep
30min
Pompoensoep met room
35min