Turrón de foie y compota de lima

3.7 3 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 30min
8 raciones

Ingrediënten

Compota de lima
  • 6 limas
  • 6 orejones de albaricoque
Ganache de turrón
  • 250 g de turrón de Jijona blando en trozos
  • 90 g de mantequilla con sal (a temperatura ambiente), en trozos de 2 cm
Turrón de foie
  • 200 - 250 g de foie mi-cuit de pato en bloc (congelado durante 1 hora)
  • 2 - 3 pellizcos de sal en escamas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 457 mg
Eiwitten 6.9 g
Calorieën 1665 kJ / 398 kcal
Vetten 32.5 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 10.3 g
Koolhydraten 26.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...