Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de azúcar
- 95 g de vino Pedro Ximénez
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 1530 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 20 - 30 g de piñones crudos
- 175 g de caldo de pollo
- 3 yemas de huevo
- 75 g de nata
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 150 g de foie mi-cuit de pato, en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1446 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 351.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas con romesco
1 Std.
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 Std.
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3 Std. 20 Min
Canapés de pan negro y salmón
3 Std.
Panecillos con langostinos, rúcula y manzana
15min
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2h 35min
Ostras con tres aliños
15min
Minitarta tatín
1 Std. 20 Min
Emulsión de patata con pulpo
50min
Ensalada de tomate y sardina ahumada con helado de aceite de oliva
4 Std. 15 Min
Coca mar y tierra
55 Min