Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 gambones crudos enteros
Masa
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de agua
- 50 g de manteca de cerdo
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Salsa Alfredo
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de nata
- 15 g de harina de trigo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Cobertura
- 200 g de cebolla en juliana fina
- 10 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla
Montaje
- 50 g de cecina (8 lonchas muy finas cortadas por la mitad)
- 50 g de huevas de salmón
- 100 g de hojas baby de ensalada variada
- aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 247.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raviolis de nueces con salsa de cava
1sa 30 dk
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25 Min
Canapés de pan negro y salmón
3h
Choux de trucha ahumada
1 godz. 20 min
Estrella de hojaldre con sardinas
1sa 30 dk
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1 Std. 15 Min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Parmentier de batata y pato confitado
50 Min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Canelones con ceps al foie
2 godz. 50 min
Canelones de carrilleras con setas
2h
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min