Apparaten en Accessoires
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Voorbereiding 20min
Totaal 12u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1750.5 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1525 kJ /
364 kcal
Vetten
25.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
13.3 g
Koolhydraten
26.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration of Colours
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Avocadosap met dadels
5min
Harira
7u.
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Zalm met rijst en champignons
30min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Geen beoordelingen