Apparaten en Accessoires
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
2 portie
Ingrediënten
-
appel geschild, zonder klokhuis, in vieren gesneden1
-
dadels, ontpit2
-
havermout15 g
-
banaan30 g
-
melk150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
41 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
851.1 kJ /
203.4 kcal
Vetten
3.4 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
42.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Soep
Geen beoordelingen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Vijfzaden energierepen
1u. 45min
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Bananenbrood
1u. 50min