![Geflügelleber-Pastete Geflügelleber-Pastete](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D7DA80FD-ED77-4F91-A275-AA78EBCD78D2/Derivates/261E12F1-FA57-43C7-A517-C6B8306EB29F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
- Milch zum Einweichen
- 25 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Zwiebeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 200 g fetter Speck, geräuchert, in Stücken
- 500 g Geflügelleber
- 3 Eier
- 200 g Sahne
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 10 g Calvados (Apfelschnaps)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1004 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Calamari vom Grill
50 мин.
Geflügelleberwurst
6h 40min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Andalusische Fischsuppe
50 мин.
Gebackenes Lachs-Sashimi mit Spargel und Sesamcreme
30min
Rieslingspasteten
2h 30min
Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)
40min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8 godz.
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min