Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 100 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Piment, gemahlen
- 200 g Geflügelleber, geputzt, in groben Stücken
- ¾ TL Salz
- 2 EL roter Portwein
- 1 Baguette, in Scheiben
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Gesamtrezept
- Calorieën
- 1463 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Putello Tonnato
4h
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 Min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Pintxo Donosti
5 Min
Makrelen-Tapenade
10 Min
Fischbrühe
30 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Gsiberger Leberpastete
3h 30min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min