Apparaten en Accessoires
Salted Egg Yolk Custard Buns
Voorbereiding 30min
Totaal 25u.
25 pieces
Ingrediënten
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
320.7 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
555.6 kJ /
132.8 kcal
Vetten
6.1 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
17.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
There is always Room at our Table
36 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Soy Milk Hot Pot
Geen beoordelingen
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2u.
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1u. 10min
Mini Burgers
2u. 40min
Lemonade
5min
Stir-fry Chayote
25min
Beef Wellington
2u. 15min
Hakka Rice Wine Chicken
1u. 25min
Homemade Soy Milk
30min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Cereal Prawns
30min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min