Apparaten en Accessoires
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
1 bouquet de persil frais (optioneel) feuilles lavées et séchées
-
3 gousses d'ail
-
1 piment rouge épicé (ou 2 petits)
-
70 g d'huile d'olive extra vierge
-
620 g d'eau
-
1 - 1 ½ c. à café de sel
-
320 g de spaghetti (temps de cuisson 9-10 minutes)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
740.3 mg
Eiwitten
10.8 g
Calorieën
1921.9 kJ /
459.4 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
61.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisiner comme jamais.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Gâteau du Vully
2u. 30min
Épices à raclette
10min
Omelettes pour super-héros
50min
Spaghetti au thon
Geen beoordelingen
Foccacia tomates cerise, olives et parmesan
50min
Salade de pâtes aux saveurs méditerranéennes
40min
Pain aux herbes plié
Geen beoordelingen
Macadamia Chocolate Cookies
Geen beoordelingen
Soupe de goulasch
1u. 15min
Riz méditerranéen aux fruits de mer
1u. 5min
Smoothie aux fruits
Geen beoordelingen
Tarte flambée aux dattes et au lard
2u. 10min