Apparaten en Accessoires
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 20min
4 portie
Ingrediënten
-
ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
zwarte peper, gemalen¾ tl
-
tijm, verse4 takjes
-
water om zakken onder te dompelen
-
1 afgestreken theelepel ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (van een halve citroen)citroensap, vers geperst (van een halve citroen)30 g
-
sjalot50 g
-
dragon, vers alleen bladeren1 - 2 takjes
-
witte wijn, droog50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken200 gram
-
eierdooiers4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1365.4 mg
Eiwitten
70.9 g
Calorieën
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Vetten
95.7 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
48.6 g
Koolhydraten
4.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Mediterraans Rozemarijnbrood
Žádné hodnocení
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Žádné hodnocení
Kip Fricassee met Asperges
1hod.
Krokant gebraad met moutbiersaus
2hod. 40min.
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4hod. 15min.
Ingelegde champignons
Žádné hodnocení
Sous-vide octopussalade
Žádné hodnocení
Roergebakken Groenten
Žádné hodnocení
Gestoomde Chinese groenten
30min.
Pittige Goulash met Donker Bier
Žádné hodnocení
Vanille-ijs
12hod.
Pasta met crème van pistache
30min.