Apparaten en Accessoires
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 20min
4 portie
Ingrediënten
-
ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
zwarte peper, gemalen¾ tl
-
tijm, verse4 takjes
-
water om zakken onder te dompelen
-
1 afgestreken theelepel ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (van een halve citroen)citroensap, vers geperst (van een halve citroen)30 g
-
sjalot50 g
-
dragon, vers alleen bladeren1 - 2 takjes
-
witte wijn, droog50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken200 gram
-
eierdooiers4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1365.4 mg
Eiwitten
70.9 g
Calorieën
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Vetten
95.7 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
48.6 g
Koolhydraten
4.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nessuna valutazione
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nessuna valutazione
Pizza-Burrata
1h 40min
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Nessuna valutazione
Hartige cashew roomkaas
Nessuna valutazione
Gegrilde kaas met champignons
Nessuna valutazione
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nessuna valutazione
Blue Hawaii
Nessuna valutazione
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nessuna valutazione
Basis kippenbouillon
35min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min