Apparaten en Accessoires
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
642.3 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
2525 kJ /
609.5 kcal
Vetten
51.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
19.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Kleine aspergeflans
55min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Pudding
15min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Confituur van ananas en gember
40min
Bloemige Focaccia
Geen beoordelingen
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min