Apparaten en Accessoires
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
642.3 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
2525 kJ /
609.5 kcal
Vetten
51.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
19.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Rode kool cups met kip
25min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Vissticks met tomatensaus
50min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Brusselse Wafels
1u.
Groentensoep
35min