Apparaten en Accessoires
Pavlova-toren met gemengde bessen
Voorbereiding 30min
Totaal 5u. 30min
12 porties
Ingrediënten
Frambozencoulis
-
frambozen vers of bevroren200 g
-
fijne suiker100 g
-
citroensap20 g
Pavlova
-
suiker330 g
-
eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur250 g
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
witte azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)40 g
Frambozencrème
-
room, 35% vet600 g
-
frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren20 g
-
gemengde verse bessen als afwerking500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
90.4 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1451 kJ /
345 kcal
Vetten
18 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
11.4 g
Koolhydraten
43 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Fruit ijs
5min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
IJs van Mango en Passievrucht
12u.
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Rode Bieten Quiche met Feta
1u. 20min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen