Pavlova-toren met gemengde bessen
TM6 TM5 TM31

Pavlova-toren met gemengde bessen

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Frambozencoulis

  • 200 g frambozen, vers of bevroren
  • 100 g basterdsuiker
  • 20 g citroensap

Pavlova

  • 330 g suiker
  • 250 g eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur
  • 1 snuifje wijnsteenpoeder
  • 1 tl witte azijn
  • 1 tl natuurlijk vanille-extract
  • 40 g maïzena (zetmeel)

Frambozencrème

  • 600 g room, 35% vet
  • 20 g frambozen, vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren
  • 500 g gemengde verse bessen, als afwerking

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1451 kJ / 345 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
43 g
Vetten
18 g
Verzadigd vet
11.4 g
Vezels
3 g
Natrium
90.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten