Apparaten en Accessoires
Bietencarpaccio met Burrata
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 25min
8 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (optioneel)2 el
-
pecannoten (optioneel) gehakt2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
436.8 mg
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Vetten
24.7 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
12.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1u. 20min
Vegetarische chili
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min