Apparaten en Accessoires
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Voorbereiding 30min
Totaal 50min
25 stuk
Ingrediënten
-
sesamolie1 eetlepel
-
lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden4
-
gember, vers wortel geschild2 centimeter
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend250 gram
-
kristalsuiker1 theelepel
-
1 eetlepel rijstazijnwijnazijn1 eetlepel
-
tamari saus en een beetje om te serveren1 eetlepel
-
wonton vellen25
-
water500 gram
-
zonnebloemolie2 eetlepel
-
tamari saus
-
wasabipasta, kant en klaar dienen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14 g
Calorieën
1100 kJ /
263 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
13 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Geen beoordelingen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Groente-Omeletten
30min
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Tarte Tatin
2u.
Pierogi met vlees
1u.
Blue Hawaii
Geen beoordelingen
Cijfertaart
Geen beoordelingen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen