Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g d'oignons, coupés en deux (2 oignons env.)
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 160 g de riz spécial risotto
- 1 cube de bouillon de volaille
- 500 g d'eau
- 150 g de coulis de tomates nature
- 1 c. à café bombée de basilic frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1023.9 kJ / 244.7 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 261.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondue au Chocolat à la Wonka
20 Min
Muffins à la pâte à tartiner
30 Min
Crème dessert au chocolat
25min
Coulant au chocolat
40 Min
Risotto aux champignons
30 Min
Couscous aux légumes d’hiver
1h 10min
Crookie parmesan, romarin et pesto revisité
16 Std.
Œufs cocotte façon chakchouka
35 Min
Riz cantonais
30 Min
Hachis de poulet et polenta
45 Min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 Min