Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 150 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 500 g de viande hachée
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 400 g de coulis de tomates
- 2 pincées sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- 140 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- coriandre fraîche, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2203.8 kJ / 526.7 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 541.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Curry de poulet et riz
40min
Riz au bœuf et poivron rouge
45min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Jambalaya de poulet
40min
Fricassée de poulet
55min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 Min
Riz cantonais
30min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30min