Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 150 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 500 g de viande hachée
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 400 g de coulis de tomates
- 2 pincées sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- 140 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- coriandre fraîche, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2203.8 kJ / 526.7 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 541.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz au poulet et chorizo
35min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 Min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 Min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 Min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30 Min
Boulettes de bœuf aux pois chiches
40min
Fricassée de poulet
55 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 godz.
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Porc au caramel, petits pois et riz
1h 10min