Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 vivaneau rouge, vidé et nettoyé entier, (environ 18 oz), (voir Conseil)
- 70 c. à thé bombée d'huile d'olive vierge extra plus un supplément pour badigeonner
- de sel pour l'assaisonnement
- de poivre noir moulu pour l'assaisonnement
- 30 g de gingembre frais en tranches (½ in.)
- 1 de piment rouge frais épépiné
- 3 gousses d'ail
- 2 échalotes, coupées en deux
- 15 g de feuilles de persil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2698.1 kJ / 644.9 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 184.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins au chocolat à l’Egg poacher
40 Min
Caponata Siciliana
30 Min
Tarte chocolat caramel
2 Std. 15 Min
Fond de viande
45 Min
Mousse au beurre d'arachides et bananes
35 Min
Salade de poires et de fromage bleu avec noisettes (TM6)
15 Min
Galette de ratatouille
1 Std. 30 Min
Mini cheesecakes végans
4 Std. 30 Min
Pizza à la mozzarella de noix de cajou (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Cocktail Pétillant au Piment Jalapeño (Métrique)
3h 5 min
Roulés au chocolat (Anna) Métrique
2 Std. 30 Min
Spaghettis sauce blanche à l’agneau
50 Min