Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 vivaneau rouge, vidé et nettoyé entier, (environ 18 oz), (voir Conseil)
- 70 c. à thé bombée d'huile d'olive vierge extra plus un supplément pour badigeonner
- de sel pour l'assaisonnement
- de poivre noir moulu pour l'assaisonnement
- 30 g de gingembre frais en tranches (½ in.)
- 1 de piment rouge frais épépiné
- 3 gousses d'ail
- 2 échalotes, coupées en deux
- 15 g de feuilles de persil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2698.1 kJ / 644.9 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 38.4 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 184.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème fouettée mascarpone
5 min
Steak avec risotto aux champignons
Geen beoordelingen
Coupelles au chocolat et beurre d'arachides
1 godz. 5 min
Gaufre à l'avoine et à la banane sans gluten
35 min
Biscuits au tiramisu
1hod. 30min
Longe de porc avec purée de pommes de terre et salade
Geen beoordelingen
Salade de pommes de terre rôties
1hod.
Guacamole
10 min
Miel épicé
10 min
Bagatelle à la mousse aux pêches
40 Min
Smoothie à l'açai boosté aux protéines
Geen beoordelingen
Margarita aux agrumes
10 min