Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile d'olive
- 4 gousses d'ail
- 500 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon, en cubes (2 cm)
- 60 g d'oignons nouveaux
- 60 g de sauce de soja
- 20 g d'huile de sésame
- 2 c. à soupe de sucre roux
- ½ c. à café de flocons de piment rouge, type pul biber
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 2 c. à soupe de pâte de piment rouge gochujang
- 125 g de poires, pelées et coupées en morceaux (2 cm)
- persil frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1398.7 kJ / 334.3 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1428.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf thaï et purée de patates douces
45 Min
Tagliatelle maison aux légumes et curry vert, sauce coco
1 Std. 30 Min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 Min
Pâtes au poulet tikka masala
45 Min
Soupe de patates douces au garam masala et yaourt au citron vert
35min
FOIRE démonstration
1 Std.
Salade bulgare chopska
15min
Soupe de lentilles blondes avec boulettes de poulet et crème solero
40min
Orecchiette au paprika fumé, sauce au bœuf
1 Std. 15 Min
Entrecôte et risotto aux champignons
40min
Soupe de crevettes aux vermicelles
30 Min
Curry de poulet des Caraïbes
2 godz. 10 min