Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé semi-complet (T110)
- 100 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- Voeding
- per 1 parts
- Calorieën
- 898 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
4ωρ.
Pain aux graines
5 godz.
Pain de seigle
5 godz.
Pain complet
5 godz.
Pain au levain
8 Std.
Baguette tradition et baguette épi
5 godz. 15 min
Pain aux noix
3h 15min
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain complet ultra-moelleux
2h 15min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4ωρ.