Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel fin
- 600 g d'eau, pour la cuisson
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1010 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterbredele
2h 30 min
Manneles
1h 30min
Spritzbredele
25 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Petits pains façon bretzel
2h
Kougelhopf
2h 55min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1h 30min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1j 55 menit
Gnocchis
45min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Streusel
2h