Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 90 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs, dont 3 pour la pâte et 1 pour la dorure
- 125 g de beurre demi-sel, mou, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 1 - 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 30 g de sucre vanillé maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1822 kJ / 435.9 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 17.4 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Kougelhopf
2h 55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Butterbredele
2 godz. 30 min
Manneles
1 Std. 30 Min
Bretzel
1h 10min
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4 Std. 25 Min
Streusel
2h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Bretzels sucrés
4 Std.
Kringle (Estonie)
2h 40min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.