Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 300 g de lait
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 60 g de miel liquide
- 200 g de mangue, détaillée en dés
Le miroir à la mangue
- 180 g de mangue, coupée en morceaux
- 5 g de jus de citron (½ citron env.)
- 150 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase d'agar-agar (½ sachet)
Le coulis de framboises
-
180
g de framboises fraîches ou surgelées
of 180 g de framboises surgelées - 45 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1107 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2hod. 10min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Pannacotta au coulis de mangue
4u. 15min
Tiramisu framboises-fraises
3sa
Fraîcheur de nectarine
25 dk
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4 Std.
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2sa 30 dk
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4u. 15min
Entremets mangue-coco
2h 25min
Blanc-manger coco-ananas
4u. 15min