Compatibele versies
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 red onion, cut into quarters
- 1 Lebanese cucumber, trimmed
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried oregano
- 360 g roasted whole red pepper strips or grilled, drained from the marinade, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 60 g white wine vinegar
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp honey
- 1 baby cos lettuce, with the hard core removed, cut in half
- 950 g water
- 120 g pitted Kalamata olives
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed
- 120 g cherry tomatoes, cut into halves
- ½ - 1 fresh green chilli, sliced and seeds removed if preferred
- 1 package feta cheese (200 g), crumbled
- fresh basil, leaves only to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2129 kJ / 508.8 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 1140.8 mg
Alternatieve recepten
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 dk
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 Min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 dk
Beef Rendang
1h 35min
Croissants
16 Std.
Spinach and lemon cake
3h 45min
Beef pierogi
1sa
Turmeric and tequila
24 Std. 10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2h
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Beer batter fish
40 dk