Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g tofu, średnio twardego, naturalnego lub wędzonego, pokrojonego na kawałki
- 10 g sosu sojowego
- 5 g oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
liście szpinaku baby, świeże, do podania
of roszponka, do podania - 2 kromki chleba pełnoziarnistego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1539.8 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 917.7 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti z sosem bolognese z orzechów
35 min
Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu
15 Min
Piknikowe wegetariańskie empanadas
1 Std. 10 Min
Pełnoziarniste pity z warzywami i hummusem
1 Std. 45 Min
Makaron z wegetariańskim sosem bolońskim; Lody malinowo-bazyliowe
50 Min
Kanapki z pastą z fasoli
5 min
Pieczone falafele i sos jogurtowy z koperkiem
14h 20min
Wegański sos pomidorowo-marchewkowy
25min
Wegańska lasagne z domowym makaronem i soczewicą
2h 20 min
Burgery z komosy ryżowej z żółtym ketchupem
2h
Sos arrabbiata
40 Min
Spaghetti z wegańskimi pulpetami w sosie pomidorowym
1 Std.