Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mus dyniowy
- 400 g wody
-
220
g dyni Hokkaido, obranej, bez pestek, pokrojonej na 3 cm kawałki
of 220 g dyni piżmowej, obranej, bez pestek, pokrojonej na 3 cm kawałki - 80 g mleka
Gofry dyniowe
- 30 g mleczka kokosowego
- 1 jajko
- 10 g budyniu waniliowego, w proszku, niesłodzonego
- 45 g mąki ryżowej (patrz wskazówka)
- 10 g erytrytolu
- ½ łyżeczki proszku do pieczenia
- ¼ łyżeczki cynamonu, mielonego
- olej, do natłuszczenia
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1460.3 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 284.9 mg
Alternatieve recepten
Gofry klasyczne
35 Min
Placki jaglane
40min
Bananowe gofry lub placki
25 Min
Lody tropikalne na patyku
4u. 5min
Kremowy „serek” z nerkowców
25 Min
Bowl z tempehem i sosem orzechowym (TM5)
1 Std.
Laski św. Mikołaja
3h 20min
Słodki kalendarz adwentowy
1h 20min
Bento z pandami
1 Std.
Bezalkoholowe mojito z marakują
10min
Ciasto jubileuszowe
2 Std. 30 Min
„Risotto” z pestek słonecznika z czosnkiem niedźwiedzim
13 Std. 40 Min