Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons, coupés en quatre
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- 1 c. à soupe de curcuma en poudre
- 1 c. à soupe de paprika
- 1 c. à soupe de gingembre
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 cuisses de poulet
- 800 g d'eau
- du sel
- 4 m'semen (voir "Conseil(s)")
- 100 g de lentilles vertes sèches
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- 10 brins de coriandre fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1607 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sfenj - Donuts
2 godz. 45 min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 godz. 10 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Pains batbout marocains
1h
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1h 20 min
Crêpes aux mille trous
1h 10 min
Carottes à la marocaine
40 min
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Berkoukes
50 min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 min
Lentilles (Chorba 3dess)
1h 10 min