![Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15d1678c-fbf0-4665-b1fd-e9e00155b5e4/Derivates/822705ae-bacd-45c2-81c8-293d09d4a0be.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de pruneaux dénoyautés
- 150 g de figues sèches
- 150 g d'abricots secs
- 100 g d'huile neutre
-
500
g de pâtes sèches, type cheveux d'ange
of 500 g de vermicelles - 1600 g d'eau
- 1 bâton bâton de cannelle
- 2 pincées de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 50 g de beurre, fondu
- 150 g d'amandes émondées, grillées
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 100 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3097.6 kJ / 737.9 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 105.5 g
- Vetten
- 28.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 238.8 mg
Alternatieve recepten
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 Min
Msemen
40 min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 min
Chorba tunisienne
45 min
Jus d'avocat aux dattes
5min
Crêpes mille trous
1 godz. 10 min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Pains batbout marocains
1 Std.
Beurre beldi au zaatar
10 min
Mhalbi (crème de lait aux amandes)
15min
Lentilles à la marocaine
50 Min
Harira
7 Std.