Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g Zwiebeln, geschält
- 20 g Olivenöl
- 200 g Paprika, rot, in Stücken (2 cm)
- 800 g Wasser
- 2 Knoblauchzehen, geschält
- 2 gehäufte Teelöffel Thymian, frisch oder getrocknet, Blättchen abgezupft
- 1 gehäufte Teelöffel Oregano, frisch oder getrocknet, Blättchen abgezupft
- 3 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 400 g Hartweizennudeln, getrocknet (Penne Rigate)
- 1 Dose stückige Paradeiser, aus der Dose (ca. 400 g)
- 150 g Fetakäse, in Stücken
- Basilikumblätter, frisch, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2805.3 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 18 g
- Natrium
- 2117 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jägersauce mit Knödel
50 Min
One Pot Pasta Ratatouille
35 min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 Min
Reisfleisch One-Pot
45 Min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 min
Bohnen-Avocado-Salat
15 Min
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35 min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1h 30min
Neapolitanische Calzone
1h 30min
Cashew-Brokkoli Pasta
45 Min
Reis mit Kürbisletscho
40 Min