![Gemüsetoast mit RUPP Big Toast Gemüsetoast mit RUPP Big Toast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15f0ac99-78d7-45fc-8891-a815192ccfcb/Derivates/b4879c9e-c0f4-43d8-92bc-6027feafc562.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Speckwürfel
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 8 Basilikumblätter, frisch
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 1 Paprika, entkernt in Stücken
- 80 g Lauch, in Stücken
- 80 g Zucchini, in Stücken
- 100 g Crème fraîche
- 2 - 3 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 16 Scheiben Toastbrot, groß
- 8 Scheiben Schmelzkäse in Scheiben (RUPP Big Toast)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 538 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgratin
1h 15 min
Wraps mit RUPP Cheddar und gebratener Hühnerbrust
35 min
Leberkäse-Hotdogs
20 Min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1h 45min
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40 min
Gemüsereis mit Ei
35 min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1 Std.
Schinken-Käse-Kipferl
1 Std.
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 Min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
Deftige Ofenpalatschinken
30 Min
Budapester Wurstsalat
20 Min