Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 350 g batatów, pokrojonych na kawałki
- 200 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 170 g kalarepy, pokrojonej na kawałki
- 300 g czerwonych buraków, pokrojonych na kawałki
- 2 łyżeczki soli
- 1200 g wody
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 200 g kaszy bulgur
Sos
- 2 ząbki czosnku
- 200 g liści szpinaku, świeżych
- 20 liści bazylii, świeżych
- 300 g śmietany, 18% tłuszczu
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 8.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zapiekanka z soczewicy
1h 20min
Pilaw z ziarnami i burakiem
30 Min
Marokański kuskus z warzywami
50 Min
Zapiekanka warzywna z serem feta
1h 20min
Frittata z jarmużem i ziemniakami
1h 10 min
Kolorowa zapiekanka z soczewicą
1 Std. 30 Min
Wege Tex-Mex z brązowym ryżem
1h 10 min
Warzywna zapiekanka z ciastem filo
1h 20min
Ratatouille
40min
Kremowe gratin z jarmużu
55 Min
Zielone cannelloni
1h 45min
Gratin z czerwoną soczewicą, bakłażanem i cukinią
1h 10 min