Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 150 g di pancetta dolce, a striscioline o cubetti
- 250 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 10 g di curcuma in polvere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2531.7 kJ / 605.1 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 398.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 dk
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1h
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 dk
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 dk
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 min
Spaghetti alla checca
40 min
Patate schiacciate al forno
1h
Linguine allo sgombro
30 dk
Pasta alla ionica
30 dk
Pappardelle alla papalina
30 dk