Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 150 g di pancetta dolce, a striscioline o cubetti
- 250 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 10 g di curcuma in polvere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2531.7 kJ / 605.1 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 398.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mesciua spezzina
1u.
Polpette alla rucola
40min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30min
Pappardelle alla papalina
30min
Linguine allo sgombro
30min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2u.
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Paccheri zucca e provola
45 min
Pasta alla ionica
30min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min