Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de petites courgettes, de la taille de la goulotte
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 - 5 brins de persil frais
- 100 g de poivron rouge, coupé en morceaux (4 cm)
- 50 g de poivron vert, coupé en morceaux (4 cm)
- 100 g d'aubergine, coupée en morceaux (3 cm)
- 15 g de champignons déshydratés
- 1 gousse d'ail
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 ½ c. à café de poivre noir moulu
- 3 pincées de paprika
- 50 g d'huile d'olive
- 200 g de purée de tomates en conserve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 812.8 kJ / 194.3 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 987.2 mg
Alternatieve recepten
Minipains façon bretzel
2 Std.
Coleslaw au Découpe-Minute
10min
Spaghetti de courgette à la carbonara
40min
Carottes Vichy
35min
Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix
25min
Plateau de douceurs salées pour maman
30min
Salade de concombre à l'aneth
10min
ATELIER menu 2
1 Std.
ATELIER menu 1
1 Std.
Muesli aux pommes, framboises, graines et noix
40min
Salade carottes râpées
10min
Risotto sain à la tomate et au parmesan
30min