Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de petites courgettes, de la taille de la goulotte
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 - 5 brins de persil frais
- 100 g de poivron rouge, coupé en morceaux (4 cm)
- 50 g de poivron vert, coupé en morceaux (4 cm)
- 100 g d'aubergine, coupée en morceaux (3 cm)
- 15 g de champignons déshydratés
- 1 gousse d'ail
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 ½ c. à café de poivre noir moulu
- 3 pincées de paprika
- 50 g d'huile d'olive
- 200 g de purée de tomates en conserve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 812.8 kJ / 194.3 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 987.2 mg
Alternatieve recepten
Sandwichs de spaghetti légumes
Geen beoordelingen
Gratin de fenouil - Soupe de salade verte et croûtons
1 Std. 30 Min
Tourte feuilletée au poireau et aux saumons frais et fumé
1 Std. 30 Min
Poulet rôti et ses légumes
1 Std. 10 Min
Poivrons farcis sans gluten
25 min
ATELIER menu 2
1 godz.
ATELIER menu 1
1 godz.
Lasagne aux lentilles corail et légumes d'été (sans gluten ni lactose)
1 Std. 30 Min
Purée d'amande
10 min
Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide
1 Std. 10 Min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 min
Gnocchi à la sauce tomate, salade de brocoli - Sorbet aux fruits
35 min