Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 30 g cebuli dymki, przekrojonej na pół
- 200 g majonezu, wegańskiego (patrz wskazówka)
- 40 g pasty tahini (patrz wskazówka)
- 20 - 40 g octu jabłkowego
- 20 g syropu klonowego
- 1 ząbek czosnku
- 1 czubata łyżeczka musztardy
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki cebuli suszonej, mielonej
- 150 g tofu, średnio twardego, pokrojonego na kawałki
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1123.5 kJ / 268.5 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 651 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Proteinowy bowl z falafelami i granatem
2 Std. 35 Min
Korma z pieczonymi warzywami
55 Min
Kremowy „serek” z nerkowców
25 Min
Gulasz z soczewicy i warzyw korzeniowych
30 Min
Wegetariańska moussaka (musaka)
1h 5min
Grzybowe stir-fry z ryżem
55 Min
Sos warzywny z masłem orzechowym
30 Min
Sałatka z burakiem i ciecierzycą z dressingiem tahini (TM5)
30 Min
Lodowe babeczki z bananem i masłem orzechowym
6 Std. 30 Min
Wegańskie lody czekoladowe
7h
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
40min
Paneer w sosie maślanym (Paneer Makhani)
55 Min