Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 150 g de mezcla de verduras, (zanahoria, poro, apio) en rodajas
- 150 g de champiñones, rebanados
- 100 g de tocino ahumado rebanado, en trozos
- 900 g de agua
- 20 g de vino blanco
- 300 g de arroz arborio
- 1 cubo de caldo
- 40 g de mantequilla con sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1431 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de camarón y espárragos
45 Min
Salsa boloñesa
35 dk
Crema de verduras
35 dk
Risotto de calabaza de castilla
30 Min
Arroz al azafrán con pavo
40 dk
Risotto de calabacitas y espárragos
45 Min
Risotto con uvas y champiñones
50 Min
Verduras rellenas
1 godz. 20 min
Salsa de espárragos
25 Min
Ratatouille
40 dk
Risotto con calabaza y tocino
25 Min
Risotto con calabacita y tocino
35 dk