Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prune and orange stuffing
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 70 g)
- 20 g butter
- 80 g pitted prunes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- ½ - 1 orange, zest only, no white pith, finely grated
- 2 tsp orange juice
- 30 g sunflower seeds
- 100 g day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly and torn into pieces (3 cm), (approx. 2-3 slices)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Spicy Cajun rub
- 160 g sea salt
- 1 tbsp chilli powder
- 1 tbsp ground smoked paprika
- 1 tbsp dried onion flakes
- 1 tbsp granulated garlic
- ½ tsp ground cumin
- 2 tsp ground cayenne pepper
- 1 tbsp dried thyme
- 1 tbsp dried basil
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tbsp coriander seeds
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 tsp ground black pepper
Whole chicken
- 1000 g water
- 1 whole uncooked chicken (1.2-1.6 kg)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3582 kJ / 853 kcal
- Eiwitten
- 80 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1731.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional gravy
25 min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Coleslaw
10 min
Rice flour
5 min
Umami paste
5 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Cooking beetroot and corn
40min
Hommus dip
5 min
Mint sauce
5 min
Honey, soy and mustard marinade
5 min
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Tomato paste
2h 20min