Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de jus de carotte
- 4 oranges, pelées à vif
- 300 g de concombre, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile de noisette
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches d'aneth frais
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de fromage frais, type Philadelphia®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 13.7 g
Alternatieve recepten
Confiture de fruits tropicaux et fraises sauvages
1h
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Gaspacho indien
2h
Gaspacho tomates ananas
1 godz. 5 min
Fraîcheur de yaourt
5 min
Ragout de feuilles de citrouille aux crevette (m'boa avec xima)
55min
Vinaigrette au schweppes, miel et pamplemousse
15min
Emulsion d'ananas
15min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1h 15 min
Soupe de pommes vertes
15min
Confiture mangue-carotte
45min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min