Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 400 g de jitomate
- 5 g chile serrano
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de filetes de pescado blanco, en trozos
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de orégano
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1100 g de agua
- 100 g de ejotes
- 5 hojas de epazote
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 622 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de albóndigas
50 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Caldo de camarón
40min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1h 10 min
Pozole Verde
1h 20min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1 Std. 25 Min
Mole de pimienta
25 Min
Mole xiqueño
1h 20min
Caldo de camarón
25 Min
Mole de olla
35 Min
Pescado en caldo de arroz con verduras
35 Min
Caldo de res
1 Std. 15 Min