Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 440 g di acqua + q.b.
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
- 4 fettine di petto d'anatra senza pelle (120 g circa ciascuna, vedere consiglio)
- 8 code di gambero, pulite e lavate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
- 200 g di yogurt greco
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 27.5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé al cioccolato
45 Min
Sorbetto ai limoni con salsa ai frutti di bosco
15 Min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
Insalata di pesce esotica
30 Min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1 Std.
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 Min
Sorso di cioccolato bianco e frutti di bosco
25 Min
Filetti di sogliola e gamberi
50 Min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2 Std. 15 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Polpette di pollo in salsa curry
50 Min