Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 440 g di acqua + q.b.
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
- 4 fettine di petto d'anatra senza pelle (120 g circa ciascuna, vedere consiglio)
- 8 code di gambero, pulite e lavate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
- 200 g di yogurt greco
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 27.5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
24h 45min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10 min.
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Polpettone di coniglio e olive taggiasche
40 min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40 min
Tasca di vitello ripiena
1h 20min
Pasticcio di carne e mele in crosta
2h 40min
Bocconcini di pollo fritto ai pistacchi e semi di chia
25 min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35 min
Roastbeef
55 min