Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 440 g di acqua + q.b.
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
- 4 fettine di petto d'anatra senza pelle (120 g circa ciascuna, vedere consiglio)
- 8 code di gambero, pulite e lavate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
- 200 g di yogurt greco
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 27.5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Omini di pomodori
1h
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 Std.
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Lasagne di mare (per 2 persone)
1 Std. 40 Min
Uova mimosa con sardine
35min
Tagliolini al tartufo
45min
Tagliatelle con salsa al tartufo bianco
30min
Gelato alle castagne
10 godz. 30 min
Involtini di pollo con mele, patate dolci e salsa al curry
1 godz. 25 min
Crêpe con capesante e porri
Geen beoordelingen
Manhattan
10min
Crema spalmabile al tonno
15min